Benodigdheden Hotelschool Gent 2025-2026
EERSTE GRAAD
KlasMateriaallijstKledij
1ANog niet beschikbaarKledij
1BNog niet beschikbaarKledij
2ANog niet beschikbaarKledij
2BNog niet beschikbaarKledij
TWEEDE GRAAD
KlasMateriaallijstKledij
FINALITEIT ARBEIDSMARKT / BSO
3 BakkerijNog niet beschikbaarKledij
3 Restaurant en KeukenNog niet beschikbaarKledij
4 BakkerijNog niet beschikbaarKledij
4 Restaurant en KeukenNog niet beschikbaarKledij
DUBBELE FINALITEIT / TSO
3 BakkerijtechniekenNog niet beschikbaarKledij
3 HorecaNog niet beschikbaarKledij
4 BakkerijtechniekenNog niet beschikbaarKledij
4 HorecaNog niet beschikbaarKledij
DERDE GRAAD
KlasMateriaallijstKledij
FINALITEIT ARBEIDSMARKT / BSO
5 Brood- en BanketbakkerijNog niet beschikbaarKledij
5 Restaurant en KeukenNog niet beschikbaarKledij
5 Grootkeuken en CateringNog niet beschikbaarKledij
6 Brood- en BanketbakkerijNog niet beschikbaarKledij
6 Restaurant en KeukenNog niet beschikbaarKledij
6 Grootkeuken en CateringNog niet beschikbaarKledij
DUBBELE FINALITEIT / TSO
5 BroodtechniekenNog niet beschikbaarKledij
5 HorecaNog niet beschikbaarKledij
6 BroodtechniekenNog niet beschikbaarKledij
6 HorecaNog niet beschikbaarKledij
7DE JAAR GERICHT OP ARBEIDSMARKT
KlasMateriaallijstKledij
7 Chocolatier - fijne patisserieNog niet beschikbaarKledij
7 Barman - baristaNog niet beschikbaarKledij
7 Grootkeukenkok - KokNog niet beschikbaarKledij