Benodigdheden Hotelschool Gent 2025-2026
EERSTE GRAAD
KlasMateriaallijstKledij
1AMateriaalKledij
1BMateriaalKledij
2AMateriaalKledij
2BMateriaalKledij
TWEEDE GRAAD
KlasMateriaallijstKledij
FINALITEIT ARBEIDSMARKT / BSO
3 BakkerijMateriaalKledij
3 Restaurant en KeukenMateriaalKledij
4 BakkerijMateriaalKledij
4 Restaurant en KeukenMateriaalKledij
DUBBELE FINALITEIT / TSO
3 BakkerijtechniekenMateriaalKledij
3 HorecaMateriaalKledij
4 BakkerijtechniekenMateriaalKledij
4 HorecaMateriaalKledij
DERDE GRAAD
KlasMateriaallijstKledij
FINALITEIT ARBEIDSMARKT / BSO
5 Brood- en BanketbakkerijMateriaalKledij
5 Restaurant en KeukenMateriaalKledij
5 Grootkeuken en CateringMateriaalKledij
6 Brood- en BanketbakkerijMateriaalKledij
6 Restaurant en KeukenMateriaalKledij
6 Grootkeuken en CateringMateriaalKledij
DUBBELE FINALITEIT / TSO
5 BroodtechniekenMateriaalKledij
5 HorecaMateriaalKledij
6 BroodtechniekenMateriaalKledij
6 HorecaMateriaalKledij
7DE JAAR GERICHT OP ARBEIDSMARKT
KlasMateriaallijstKledij
7 Chocolatier - fijne patisserieNog niet beschikbaarKledij
7 Barman - baristaNog niet beschikbaarKledij
7 Grootkeukenkok - KokNog niet beschikbaarKledij